We know meat. grupa
Iza projekta Marble stoji tim ljudi koje ste mogli susresti u restoranu Chevo’s u Zapruđu. Sve je počelo 2015. kada su braća Kovačević dobili ideju da Zapruđancima pruže najbolji roštilj u kvartu. Ljubav prema mesu i roštilju, ulaganje u znanje i neprestano istraživanje odveli su nas puno dalje.
Svoj put odležavanja mesa započeli smo 2017. s prvom komorom za suho zrenje od skromih 100 kg, a danas na ulazu u Marble imamo impozantnu komoru zapremine 2000 kg mesa, koju smo sami napravili i trenutno je najveća u regiji. Još 2018. počeli smo sanjati steakhouse. Ovaj veliki ugostiteljski iskorak označava novi smjer naše gastronomske priče i početak ugostiteljske grupacije pod nazivom WE KNOW MEAT.
Steakhouse Marble nudi mogućnosti da sami odaberete željenu pasminu goveda, rez steaka i vrijeme odležavanja mesa — od 7 pa do 100+ dana. Steakovi se do savršenstva peku na jedinstvenom španjolskom grillu Vulcano Gres, koji je rađen prema našim željama isključivo za restoran Marble, a našem mesu dodaje različite teksture, bogate okuse i neodoljive mirise.
U želji da pokažemo jedinstveni beef terroir svakog komada mesa, centralno mjesto restorana Marble je komora za suho dozrijevanje, u kojoj na licu mjesta u svakom trenutku odležavamo 10ak različitih pasmina goveda u kapacitetu od preko 2000 kg.
Osim steakova, Marble nudi široki izbor kreativnih jela od sezonskog povrća te internacionalne klasike u modernoj interpretaciji. Naša selekciju deserata kombinira naizgled neobične okuse u jedinstvene slatke kreacije. Za Vaš potpuni užitak, tu je impresivna vinska karta te fantastičan izbor destilata i signature koktela.